Slider

En nog zoveel meer activiteiten voor het hele gezin!

Le grand Defi - Forest Adventure

Het park Le Grand Defi is gevestigd in Saint Julien des Landes. Met maar liefst 7 activiteiten – boomklimmen, paintball, lasertag, quick jump, disc-golf, oriëntatielopen en ponyrijden – op 20 hectare grond, is dit de ideale plek om een onvergetelijke dag door te brengen met vrienden of familie.  

Meer info

Dino's Park

Een uniek themapark voor alle leeftijden. Laat je in het bos van het Pays de Monts, verrassen door dinosaurussen! Zie ze bewegen, brullen, ademen … evenals 8 prehistorische scènes! 

Meer info

Karting

Kartbaan MECAMAX organiseert races voor bedrijven, groepen, vrienden, families, vrijgezellenfeesten en verjaardagen van jong en oud.

meer info

Velo Rail

Maak een ritje van 10 kilometer over een voormalige spoorlijn. Reis in speciale – met pedalen aangedreven – treinwagons voor 2 tot 4 personen. Het is allemaal heel gemakkelijk. Je hoeft alleen maar te fietsen. Passeer het ongerepte landschap en geniet van de plaatselijke flora en fauna. Steek de rivier Vie over, loop door het voormalige treinstation van St.Maixent-sur-Vie en geniet van een picknicklunch. 

Meer info

Château Aventuriers

Een kasteel waar met name kinderen vele avonturen kunnen beleven. Op 20 minuutjes rijden vanaf het villapark. In het kasteel, tussen de piraten of in de behuizing van de dinosaurus, moeten ouders en kinderen puzzels oplossen en van alles te weten komen! Een activiteit die zowel kinderen als ouders verrukt op een van de aangenaamste middagen!

Meer info

Île de Yeu island

Bezoek een van de mooiste eilandjes van de Vendée. De kust aan de open zee-kant bestaat uit talrijke schilderachtige kreken, grotten en rotskapen. De kust aan de kant van het vaste land heeft verschillende zandstranden, waarvan o.a. het mooie zachte aflopende strand Plage de Ker-Châlon, ten oosten van Port-Joinville, geschikt is voor families.

Op het eiland vindt je de ruïne van een, uit de 11de eeuw stammend, kasteel en een gigantische neolithische kei die, volgens de overlevering, zou bewegen wanneer men er met zijn vinger op drukt. Er bevindt zich een museum dat de geschiedenis van het eiland vertelt. 

Cairn - Prehistory Center

Prehisto’site verwelkomt u in het land van de megalieten! Met meer dan 350m² museum dat je kunt ontdekken! Gepassioneerde en humoristische entertainers nodigen je uit om de prehistorie te ontdekken. Ga met familie en vrienden en neem deel aan de vele activiteiten: pottenbakkersateliers, ornamenten, bewegende menhir, vuur- of jacht demonstraties, maken van u een echte Homo Sapiens!

Meer info

Vendee Miniature

Vendée Miniature is, met de aandacht voor detail en de authentieke materialen, een van de mooiste miniatuurdorpen in Frankrijk.  Met zijn karren, ambachten, stenen huizen en watermolen die ritmisch draaiden, het dorpscentrum met zijn 3 meter hoge kerk en winkels is het overheersende kenmerk, brengt dit typische Vendeens dorp je terug in de tijd.

Meer info

En nog veel meer…